Povečanje ustnic

Povečanje ustnic lahko drastično izboljša vaš videz in samozavest, saj z leti količina hialurona, naravno prisotne vlažilne snovi našega telesa, v naši koži vse bolj upada, s staranjem pa ustnice izgubljajo volumen in mladostnost. Z uporabo polnil hialuronske kisline (hialurona) pa ustnicam na naraven, učinkovit in varen način povrnemo volumen, elastičnost ter mladosten videz. Dermalna polnila na podlagi hialuronske kisline so najsodobnejša in največkrat uporabljena, zlasti pa najbolj varna polnila z najboljšimi možnimi učinki.

OBLIKOVANJE / POVEČANJE USTNIC

Na trgu obstaja več različnih polnil s hialuronsko kislino. V našem centru Estetika Medart za povečanje ustnic uporabljamo polnila proizvajalcev Teosyal, Restylane in Juvederm, za katere se je tekom naših dolgoletnih izkušenj izkazalo, da so najboljša. Vsi ti izdelki se injicirajo na enak način in dajejo podobne rezultate. Nekateri vsebujejo tudi lidokain, lokalni anestetik, ki postopek naredi še manj boleč.

Prednosti polnil iz hialuronske kisline

  • Nadzor nad volumnom ustnic: popoln pregled nad količino vbrizgane snovi, kjer ima zdravnik boljši nadzor nad obsegom volumna ustnic.
  • Naraven videz / postopno povečanje ustnic: injekcije lahko dobivate postopoma, v razmakih, dokler ne dosežete želenih rezultatov.
  • Manj modric: v primerjavi z drugimi dermalnimi polnili povzročajo manj modric in oteklin.
  • Pol-trajni rezultati: učinki posega trajajo približno 6 mesecev, nato je potrebna ponovitev.

V Estetiki Medart ste lahko brez strahu pred prevelikimi ustnicami nenaravnega videza!

Hialuron lahko injicira le ustrezno usposobljen strokovnjak medicine z licenco za delovanje v Sloveniji, prav tako pa mora tudi ambulanta, kjer se poseg opravlja, imeti vso potrebno opremo in ustrezna dovoljenja. Dejstvo je, da so estetski popravki v rokah ustreznih strokovnjakov najboljši – nič pretirani, naravni, skoraj neopazni. Strokovnjaki Estetike Medart vam svetujemo in pomagamo pri odločitvi, zato je strah povsem odveč.

Kako poteka povečanje ustnic?

Pred injiciranjem uporabimo topični ali lokalni anestetik, ki ga na ustnice nanesemo v obliki kreme. Po natančnem označenju območij, ki jih želimo korigirati, se za injiciranje snovi v ustnice uporabi zelo fina, tanka igla. Mesto vboda po injiciranju lahko hladimo z ledom, kar olajša nelagodje in pomaga nadzorovati obseg otekline. Razliko je moč opaziti takoj, po zacelitvi pa ustnice čutiti popolnoma naravno.

Trajanje posega: Cca 15 minut.

Okrevanje: Obravnavano področje po postopku malenkost hladite.

Obseg polnila: Običajno zadostuje 1 ml polnila.

Koliko časa so vidni učinki?

Učinek običajno traja približno šest mesecev, nato je potrebno povečanje ustnic ponoviti. Koliko časa bo učinek trajal, je seveda v veliki meri odvisno tudi od strukture posameznikove kože, njegovega načina življenja in starosti ter tehnike vbrizgavanja.

Stranski učinki:

Nezaželeni učinki polnila hialuronske kisline so začasni in običajno trajajo le nekaj dni. Vključujejo lahko:

  • krvavitev iz mesta injiciranja,
  • oteklino in podplutbe,
  • pordelost in občutljivost na mestu injiciranja.

Naš center za povečanje ustnic uporablja zgolj začasna razgradljiva polnila, ki le redko povzročajo zaplete. Redki so tudi stranski učinki, pogostost katerih je v veliki meri povezana s strokovnostjo posamezne osebe.

V primeru, da zaznate kakršne koli neželene stranske učinke, nam to prosimo sporočite, da vam lahko pomagamo.

Kdaj odsvetujemo uporabo dermalnih polnil za povečanje ustnic?

Pri dermalnih polnilih na podlagi hialuronske kisline gre za naravno substanco, kar pomeni, da je telo ne zavrne, odsvetuje pa se nosečnicam in doječim materam. Prav tako približno teden dni pred obiskom odsvetujemo uporabo zdravil z acetilsalicilno kislino, vitamina E, nesteroidnih antirevmatikov in zeliščnih pripravkov z ginkom, saj lahko to privede do neželenih krvavitev in podplutb. Pred dokončno odločitvijo za poseg vas natančno pregledamo ter se z vami temeljito pogovorimo o vaših morebitnih zadržkih.

 

Slika prej in potem

povečanje ustnic             foto zgoraj: povečanje ustnic s polnilom

 

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet