Hydrafacial – medicinski diamantni piling

Hydrafacial – medicinski diamantni piling je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Uporablja patentirano tehnologijo vrtinčenja, ki kožo oskrbi z z najbolj zaželenimi hranilnimi
snovmi botaničnih sestavin (hialuronska kislina, ekstrakt semena kostanjevega lesa, izvleček rdečih alg, bakrov cink in magnezijev peptid). Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi.

Za koga je primeren Hydrafacial – medicinski diamantni piling?

Hydrafacial – medicinski diamantni piling je primeren, koristen in varen za ženske in moške, za vse tipe in stanja kože, čemur pa prilagodimo ustrezno kombinacijo intenzivnosti brušenja in serumov, ki jih uporabimo. Diamantni piling oz. Hydrafacial je tretma, ki združuje čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje kože.

Posebej ga priporočamo pri negi:

 • starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
 • utrujene in izsušene kože;
 • od sonca poškodovane kože;
 • mastne kože z razširjenimi porami;
 • kože, nagnjene k aknam;
 • trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
 • različnih vrstah brazgotin.

Največji učinek dosežemo pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene, uvele kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Metoda je zelo uspešna pri mastni koži, nagnjeni k aknam, kjer so moteče predvsem povečane in zamašene lojnice, koža pa se neprijetno sveti.

Za Hydrafacial se uporablja tudi imenovanje hidradermabrazija, pomeni pa unikaten kombiniran način delovanja diamantne glave, ki opravi nežno brušenje površine kože in jo pripravi na vbrizganje multiaktivnih snovi, ki kožo očistijo, navlažijo in nahranijo. Potrebno pa je poudariti, da se pod temi imeni pojavlja vse več naprav, ki niso enakovredne osnovnemu posegu in se seveda razlikujejo po učinkih.

Rezultat

Po posegu je koža pomlajena, površinske gubice se zmanjšajo, tonus se izboljša, koža je bolj elastična.

Cena

Možnost obročnega plačila:

 • Ide@l Mastercard kartica (Sberbank) – do 60 obrokov brez obresti
 • NLB (kreditne kartice Mastercard, Karanta, Visa) – 24 obrokov brez obresti
 • Diners – 12 obrokov brez obresti
 • American Express – 12 obrokov brez obresti


Potek in trajanje posega

Hydrafacial – medicinski diamantni piling velja za povsem neinvazivno metodo, saj je draženje kože minimalno. Uporablja se tudi imenovanje hidradermabrazija, pomeni pa unikaten kombiniran način delovanja diamantne glave, ki opravi nežno brušenje površine kože in jo pripravi na vbrizganje multiaktivnih snovi, ki kožo očistijo, navlažijo in nahranijo. Postopek je neboleč, relativno kratek (do 30 minut) in prijeten.

Koliko časa so vidni učinki?

Koža je že po prvem posegu nežnejša, bolj sveža in sijoča. Za umiritev mastne, k mozoljem nagnjene kože, finih gubic, področij močnejšega zabarvanja ipd. pa je potrebnih več zaporednih obravnav, svetujemo jih 5 – 6 zapored, v enotedenskih razmikih. Za vzdrževanje doseženega rezultata priporočamo mesečno obnavljanje.

Pred posegom

Pred posegom priporočamo pregled in posvet s strokovnjakom v naši ambulanti, ki vam bo na podlagi vaših želja in tipa kože svetoval ali je poseg primeren za vas, hkrati pa seznanil s pričakovanimi rezultati, podrobnostmi posega in pravilnim ravnanjem pred in po njem.

Okrevanje po posegu

Po opravljenem posegu je lahko vaša koža malenkostno občutljiva in pordela. Takoj po posegu se lahko naličite in vrnete oziroma nadaljujete z vašimi aktivnostmi. Za čim boljše rezultate je potrebno upoštevati navodila, ki jih dobite ob koncu postopka.

Stranski učinki

Hydrafacial – medicinski diamantni piling je varen poseg in stranskih učinkov praktično ni zaznati. Takoj po posegu je lahko vaša koža le malenkostna občutljiva in pordela. V primeru težav vam priskočimo na pomoč, zato nam sporočite, če bi zaznali kakšne neželene učinke.

Kdaj odsvetujemo Hydrafacial – medicinski diamantni piling?

V primeru tanke, občutljive, ranjene ali izjemno aknaste kože, je Hydrafacial mogoče za vas neprimeren. Pred posegom, strokovnjak Estetike Medart na posvetu in pogovoru z vami oceni ali je poseg primeren za vas ali ne. Poseg odsvetujemo nosečnicam in doječim materam.

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet