InMode – nekirurški lifting

InMode – najintenzivnejša terapija za izvedbo nekirurškega liftinga obraza in vratu

InMode je trenutno najnaprednejša tehnologija na področju neinvazivnega pomlajevanja. FaceTite in NeckTite postopka sta najintenzivnejši terapiji nekirurškega liftinga spodnjega dela obraza, podbradka in vratu, s čimer na naraven način dosežemo vidno pomladitev, učvrstitev ter dvig tkiv obravnavanega področja.

Kako se InMode FaceTite/NeckTite razlikuje od drugih postopkov?

InMode FaceTite/NeckTite sta postopka, pri katerih s pomočjo radiofrekvenčne energije kožo učvrstimo, saj spodbudimo zelo intenziven proces tvorjenja novih kolagenskih vlaken, prav tako pa lahko preoblikujemo tretirano področje.

Kako hitro opazimo rezultate in kako dolgo je učinek viden?

Rezultati so vidni takoj, končni rezultat pa je opazen po 6-12 tednih, ko je proces tvorbe novega kolagena zaključen. Rezultat je opazen še leta po posegu. Postopek se lahko nato po potrebi ponovi.

Koliko terapij je potrebnih?

Za dosego rezultata je potrebna le 1 terapija, rezultati pa so vidni več let, ko se zaradi naravnih procesov staranja, postopek lahko ponovi.

Za koga je postopek primeren?

InMode FaceTite in NeckTite postopek priporočamo vsem, ki jih motijo posledice staranja zlasti spodnjega dela obraza in vratu – povešena, upadla koža in tkiva, ki se nabirajo zlasti na čeljustnem delu ter zgubana koža vratu. V nekaterih primerih ga zdravniki kirurgi priporočajo bolj kot kirurški lifting, saj lažje dosegamo rezultate, s katerimi naše poteze obraza še vedno izkazujejo nas same.

Terapija je primerna tako za ženske kot tudi moške.

Zakaj naj se odločim za InMode FaceTite/NeckTite?

Dandanes je ob široki ponudi različnih metod, terapij in postopkov težko vedeti, kateremu izmed njih lahko zaupamo in kateri nam bo prinesel želeni rezultat. V Estetiki Med-Art zaupamo le klinično dokazanim, svetovno priznanim in nagrajenim tehnologijam, s katerimi na naraven način dosegamo rezultate, primerljive s tistimi, ki smo jih včasih lahko dosegli le s kirurškimi posegi.

Prednosti tehnologije InMode

Za izvedbo terapije ni potrebna splošna anestezija, prav tako je okrevanje minimalno. Do teden dni po posegu je potrebno nositi le kompresijsko prevezo in se izogibati nekaterim športnim aktivnostim, sicer pa lahko opravljamo vse vsakodnevne aktivnosti. Bolniška odsotnost ni potrebna.

Zavrtite čas nazaj

Naše vodilo je naraven videz, ki ga s pomočjo sodobne tehnologije lahko dosegamo na minimalno invaziven način. Intenzivna tvorba kolagena, ki jo sprožimo s tem postopkom, je naraven odziv vašega organizma, s čimer si zagotovite povrnitev čvrstosti tkiv in kože ter pomlajen videz.

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet