Nordlys™

FOTOPOMLAJEVANJE

REGENERACIJA OD SONCA POŠKODOVANE KOŽE

ŽILNE SPREMEMBE NA OBRAZU – RDEČICA

ODPRAVA PIGMENTNIH MADEŽEV

Naprava Nordlys proizvajalca Ellipse je trenutno na tržišču najsodobnejša naprava, s pomočjo katere lahko izvajamo najširši spekter tako neinvazivnih pomlajevalnih tretmajev kot tudi zdravljenje in odpravo motečih žilnih in kožnih sprememb, kot so rdečica, kapilare ter odpravo pigmentnih madežev.

Gre za edinstveno napravo, ki združuje tako lasersko kot tudi IPL tehnologijo in omogoča, da na izrazito varen in kontroliran način izvajamo tretmaje, ki ne zahtevajo daljšega okrevanja. Bistvena prednost naprave je v tem, da za zdravljenje širokega spektra indikacij, potrebujemo le 1 napravo, namesto do sedaj 2-3 naprav.

V današnjem temu življenja, so potencialne stranke vedno manj pripravljene žrtvovati svoj čas za okrevanje, predvsem pa zahtevajo vnaprej znane in predvidljive rezultate. Mnoge učinke in rezultate, ki jih lahko dosegamo z izvajanjem terapij z omenjenim aparatom, do sedaj praktično ni omogočal noben aparat/terapija. Podobne terapije oziroma kombinacije pa se zahtevale mnogo več okrevanja, kar je odvrnitveni dejavnik, ko se pacienti odločajo za tovrstne posege.

Tako v svetu, kot tudi v Sloveniji je v porastu trend neinvazivnega pomlajevanja, s katerim lahko dosegamo oziroma ohranjamo svež in mladosten videz, brez bistvenih sprememb naših značilnih potez. Nordlys nam omogoča širok spekter terapij fotopomlajevanja, saj gre za najkakovostnejšo napravo na trgu.