O nas

Estetika Medart smo skupina strokovnjakov, ki si delimo vizijo storitev najvišje kakovosti, profesionalnosti in uvajanja svetovnih trendov v naše okolje. Žene nas želja po nenehnem izobraževanju in spremljanju novosti ter uporabi tega znanja za izboljšanje življenj vseh tistih, ki jih videz ovira v vsakdanjih situacijah, se radi dobro počutijo v svoji koži in verjamejo v razvoj znanosti in tehnologije, ki nam dejansko lahko izboljšata življenje.

V medicinskem centru Estetika Medart vam svetujemo specialisti plastične in estetske kirurgije ter dermatologije. Skrbno se poglobimo v vse vaše težave in vam pomagamo sprejeti pravo odločitev, s katero boste premagali morebitne omejitve.

NINA SUVOROV, DR. MED.

Nina Suvorov, dr. med, je zaključila študij na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani leta 2001 in opravila strokovni izpit leta 2002. Po končanem pripravništvu je leta 2004 pričela opravljati specializacijo s področja plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije v Univerzitetnem kliničnem Centru v Ljubljani in jo leta 2010 opravila s pohvalo.

Med specializacijo se je usmerila na področja plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, ter znanje dopolnjevala na številnih izobraževanjih in strokovnih srečanjih v tujini. Sodelovala je na več svetovno priznanih klinikah v ZDA, Kleinert Institute, Louisville, Kentucky, M. D. Anderson Cancer Center, Houston, Texas.

V letih 2006 in 2007 je pričela opravljati evropsko specializacijo s področja Anti-aginga in postala članica Evropskega Anti-aging združenja (ESAAM – European Society of Preventive, Regenerative and Anti-aging Medicine).  V letih 2008 in 2009 je večkrat obiskala priznanega strokovnjaka dr. Alfonsa Barrero na njegovi kliniki v ZDA in se izobraževala s področja transplantacije las s tehniko mikrograftov.

Po opravljenem specialističnem izpitu nadaljuje z aktivnim izobraževanjem ter udeleževanjem na strokovnih srečanjih plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije doma in po svetu. Je članica Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter evropske različice združenja (ESPRAS – European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery).

Poleg širjenja znanj na področju kirurških tehnik plastične in estetske kirurgije je v sklopu Anti-aging specializacije posebno pozornost namenila urjenju iz nekirurških tehnik pomlajevanja, zlasti injiciranju učinkovin in mehkotkivnih polnil.

VESNA TLAKER, DR. MED.

Vesna Tlaker, dr. med., je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani leta 2002 in se nato zaposlila na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer je opravljala specializacijo iz dermatovenerologije. Specialistični izpit je s pohvalo opravila leta 2010. Do spomladi 2016 je bila zaposlena na Dermatovenerološki kliniki, kjer je vodila Enoto za fizikalno terapijo in fototerapijo, podrobneje pa se je ukvarjala s problematiko kožnih znamenj in tumorjev ter bolezni kože. Vzporedno se je ob kliničnem delu že med specializacijo dodatno izobraževala s področja estetske medicine in posegov, tako v Sloveniji kot v tujini.

Dr. Vesna Tlaker sodeluje v ekipi Estetike Medart že od vsega začetka. Kot zagovornica celostnega pristopa k ohranjanju dobrega videza in pomlajevanju izvaja vse sodobne neinvazivne metode in tehnike, od laserja in drugih visokoenergijskih naprav, injiciranja polnil s hialuronsko kislino, polnil s stimulirajočim učinkom na kolagen, nekirurškega liftinga z resorbilnimi nitkami, injekcijske lipolize, kemičnega pilinga, mezoterapije, mikronidlinga, PRP itd.  O svoji praksi pravi, da ima bolj “nežno roko” in vedno stremi k subtilnim korekcijam, s katerimi dosežemo naravni osveženi videz. Posebno pozornost namenja željam vsake pacientke ali pacienta in si vedno vzame čas, da jim prisluhne in se o njih pogovori.

S svojimi bogatimi 10-letnimi izkušnjami v obravnavi tudi najzahtevnejših pacientov na univerzitetni kliniki skrbi za odličnost dermatologije v Estetiki Medart. Ukvarja se s celotnim področjem zdravja in bolezni kože, zlasti z znamenji in kožnimi tumorji, aknami, problemi las in lasišča, glivicami, vnetnimi boleznimi kože itd. Je mednarodna klinična inštruktorica za laser pri Laser & Health Academy, članica več slovenskih in mednarodnih združenj s področja klinične dermatologije in estetike ter avtorica številnih strokovnih prispevkov (bibliografija). Redno se udeležuje mednarodnih izobraževanj s področja estetske medicine (povezava).

 

TEA JEDLOVČNIK ŠTRUMBELJ, DR. MED.

Tea Jedlovčnik Štrumbelj, dr. med., je po končanem študiju na Medicinski fakulteti v Ljubljani pričela s specializacijo splošne kirurgije, ki jo je nadgradila s specializacijo plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije v Ljubljani, kjer je leta 2008 opravila tudi specialistični izpit. Obenem je v tujini opravljala specializacijo iz t. i. anti-aging medicine. Več let je delala in operirala v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina in v estetskih ambulantah v Dolenjskih Toplicah, Medical centru Rogaška Slatina ter v Medicinskem centru Vid v Novi Gorici, kjer se je posvečala maloinvazivnim estetskim posegom, predvsem kombinaciji polnil in pilingov z uporabo naprednih aparatur in laserjev. Razvijala in uporabljala je tudi lastne tehnike dviga obraza brez skalpela, tako imenovani “tekoči lifting”. Še vedno se redno udeležuje kongresov in delavnic iz svojega področja, tudi kot predavateljica in demonstratorka.

Redno je zaposlena v Splošni bolnišnici Novo mesto na odseku za plastično kirurgijo, kjer se ukvarja z rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo ter kirurgijo roke. Ožje področje njenega dela pa so posegi , ki sledijo masovni izgubi telesne teže ter estetski posegi. Je tudi predavateljica na Visoki šoli za storitve, smer kozmetika.

Pri svojem delu zagovarja holističen pristop k pomlajevanju telesa in obraza in stremi k diskretnim tehnikam, ki obraza ne spremenijo, temveč mu le povrnejo svežino.

ERNEST NOVAK, DR. MED

Ernest Novak, dr. med. je leta 1994 diplomiral na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in se po študiju zaposlil v Splošni bolnišnici Celje, kjer je po pripravništvu in sekundarijatu pričel opravljati specializacijo iz splošne kirurgije. Specialistični izpit je opravil leta 2001, takoj zatem pa pričel usposabljanje iz plastične kirurgije v Deželni univerzitetni bolnišnici v Innsbrucku na Oddelku za plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo. Leta 2002 se je vrnil v celjsko bolnišnico in nadaljeval z delom na oddelku za plastično in rekonstrukcijsko kirurgijo.

Estetski medicini in kirurgiji je predan že več kot 20 let, redno pa se udeležuje slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine, da svojim pacientom zagotovi najbolj varne in učinkovite metode, tehnike. Hkrati kot strokovnjak zaradi svojih dolgoletnih izkušenj in predanosti estetski medicini vodi tudi različne delavnice, kjer svoje znanje in izkušnje prenaša naprej.

Resnično izjemne izkušnje na področju estetske medicine in kirurgije, na tisoče obravnavanih pacientov ter več kot 15 letna uporaba botoksa, različnih polnil in drugih tehnik, potrjujejo, da Ernest Novak, dr. med, spada med vodilne slovenske strokovnjake na področju minimalno invazivnega pomlajevanja, predvsem pa injiciranja polnil s hialuronsko kislino in botulinum toksina.

Verjame, da je le zadovoljen človek lahko uspešen človek in da mu je s korekcijami videza svojih pacientov dan redek privilegij dodajanja koščkov v mozaik njihovega zadovoljstva. Sam se tako bogati v sodelovanju s pacienti in skupnem odkrivanju njihovih želja, ki ga vodijo do vedno novih spoznanj, da sta estetska medicina in kirurgija orodji za doseganje zadovoljstva modernega človeka.

Če se odločite za posvet, nas lahko pokličete ali nam pišete, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet