Diamantni piling

Diamantni piling je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi.

Uporaba diamantnega pilinga

Diamantni piling je primeren, koristen in varen za vse tipe in stanja kože, čemur pa prilagodimo ustrezno kombinacijo intenzivnosti brušenja in serumov, ki jih uporabimo. Poudariti je potrebno, da ne gre le za brušenje, ampak je uspeh mogoče pričakovati le ob sočasni uporabi aktivnih serumov, ki jih pod vakuumom vnesemo v kožo.

Posebej ga priporočamo pri negi:

  • starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
  • utrujene in izsušene kože;
  • od sonca poškodovane kože;
  • mastne kože z razširjenimi porami;
  • kože, nagnjene k aknam;
  • trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
  • različnih vrstah brazgotin.

Največji učinek dosežemo pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene, uvele kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Metoda je zelo uspešna pri mastni koži, nagnjeni k aknam, kjer so moteče predvsem povečane in zamašene lojnice, koža pa se neprijetno sveti.

Po posegu je koža pomlajena, površinske gubice se zmanjšajo, tonus se izboljša, koža je bolj elastična.

Kako poteka poseg?

Zelo pomembno je, da poseg izvaja izkušen in zato primerno izobražen specialist, ki vam bo svetoval o pravi metodi, zato vas vabimo, da se naročite na pregled v ambulanti. Kontakt >>

Diamantni piling velja za povsem neinvazivno metodo, saj je draženje kože minimalno. Uporablja se tudi imenovanje hidradermabrazija, pomeni pa unikaten kombiniran način delovanja diamantne glave, ki opravi nežno brušenje površine kože in jo pripravi na vbrizganje multiaktivnih snovi, ki kožo očistijo, navlažijo in nahranijo. Potrebno pa je poudariti, da se pod temi imeni pojavlja vse več naprav, ki niso enakovredne osnovnemu posegu in se seveda razlikujejo po učinkih.

Postopek je neboleč, relativno kratek (do 30 minut) in prijeten. Po posegu se lahko takoj naličite in vrnete k vašim opravilom.

Koliko časa so vidni učinki?

Koža je že po prvem posegu nežnejša, bolj sveža in sijoča. Za umiritev mastne, k mozoljem nagnjene kože, finih gubic, področij močnejšega zabarvanja ipd. pa je potrebnih več zaporednih obravnav, svetujemo jih 5 – 6 zapored, v enotedenskih razmikih. Za vzdrževanje doseženega rezultata priporočamo mesečno obnavljanje.

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet