Odprava celulita

Znanost je danes tako napredovala, da je tudi celulit postal povsem rešljiva nadloga. V Estetiki Med-Art se odprava celulita izvaja s tehnologijo, ki zagotavlja celosten pristop k odpravljanju celulita in merljive rezultate, ne da bi vam bilo potrebno spremeniti življenjske navade.

Uporaba tehnologij za odpravo celulita

Celulit je danes najbolj razširjena težava žensk, saj se z njim sooča kar 90 % pripadnic nežnejšega spola. V Estetiki Med-Art odstranjujemo celulit s  svetovno priznano tehnologijo, ki predstavljajo najvišji standard v boju s celulitom in neestetsko nakopičeni maščobi. Združujejo več različnih tehnologij, ki skupaj zagotavljajo najbolj napreden način za izboljšanje mikrocirkulacije in prekrvavitve ter odpravljanje odvečnih strupov iz telesa.

Tretmaji se izvajajo na trebuhu, zadnjici, stegnih in rokah.

Kakšen je postopek?

Tretmaje izvajamo s kombinacijo tehnologij:

  • radiofrekvenčna energija,
  • infrardeča svetloba,
  • vakuum,
  • masaža.

S kombinacijo radiofrekvenčne in infrardeče energije dosežemo podkožje, s čimer pospešimo metabolizem. Dodatne pozitivne učinke prinese sočasna uporaba vakuuma in masaže. Telo tako dobi celostni, neinvaziven tretma, koži pa se povrne izgubljena prožnost.

Koliko časa so vidni učinki?

Učinke lahko opazimo že po prvem tretmaju, saj koža postane bolj gladka in čvrsta. Zmanjšanje obsega bo vidno po prvih dveh tretmajih, odprava celulita pa po 4 do 6 ponovitvah.
Spremembe opažamo, ne da bi spremenili način življenja. Za doseganje optimalnih rezultatov pa se kljub vsemu priporoča prilagojena prehrana in telesna aktivnost, ter ponavljanje izvajanja terapije glede na stanje kože, o čemer se pred postopkom pogovorite s strokovnjakom.

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet