Izjave strank

Helena Blagne

Izjemno sem zadovoljna s strokovnim, a hkrati prijaznim in toplim osebjem Estetike Med-art, ki zna prisluhniti in poskrbeti, da se vedno znova od tam odpravim kot prerojena. Pogosto me namreč mnogi sprašujejo, kje je skrivnost mojega videza, a skrivnosti pravzaprav ni. Za odlično počutje in videz sem hvaležna dr. Nini Suvorov, ki mi z mezoterapijo pomaga do sijoče kože, strokovne terapevtke pa mi s Hydrafacial diamantnim pilingom neinvazivno osvežijo in zgladijo kožo, neverjeten učinek, ki traja nekaj mesecev, pa ima tudi tretma Pelleve, nekirurški lifting, s katerim moja koža res postane napeta in sijoča. Metod za nego kože in telesa pri Estetiki Med-art ne manjka.

Nedvomno pa se k njim rada vračam, saj poleg moje kože negujejo tudi moje srce in dušo. In če se malce poigram z naslovom moje najnovejše pesmi, za katero menim, da je ena lepših v moji karieri, zame bo Estetika Med-art vedno prva.

Tanja Ribič

V Estetiko Med-Art sem zašla po priporočilu prijateljice. Pri prvem obisku sem doživela prijetno presenečenje, saj nisem pričakovala pregleda in nasvetov dermatologa, predvsem pa ne toliko različnih možnost za odpravljanje vseh vrst kožnih težav in težavic.

Prišli sva skupaj z Zalo, vsaka s svojimi željami in obe sva se znašli pred strojem in strokovnjakinjo za hidrafacial tretma. To je nekakšen piling, ki ga imenujejo tudi diamantni piling, ki ti dodobra odstrani mrtve celice in kar je najbolj fascinantno, razmasti premastno kožo, odpravi mozolje ali pa osveži utrujeno kožo in jo hidrira, odvisno katere aktivne serume uporabijo, te pa z vakuumom spravijo v kožo.

Isti stroj različne tegobe in isti rezultat- napeta sijoča koža in obe z Zalo sva odšli domov širokih nasmehov. Naslednjič pa sem poskusila še tretma Pelleve, pri tem pa s pomočjo radiofrekvence segrejejo kožo in jo dvignejo, temu rečejo tudi nekirurški lifting.

Učinek je takojšenj in traja. Kombinacija obeh tretmajev se mi je zdela zmagovalna. V prihodnosti pa bom verjetno poskusila še kaj z njihovega dolgega seznama storitev, ki so vse zelo naravne in neinvazivne.

Rebeka Dremelj

Že dlje časa sem redna in zadovoljna stranka Estetike Med-Art. Vesela sem, da ponujajo toliko tretmajev na enem mestu in da me vedno sprejme prijazno osebje, ki zna tudi strokovno svetovati. Tako, kot da bi obiskala dobro prijateljico.

Špela Grošelj

V Estetiki Med-Art se mi čas ustavi. To so trenutki, ko dam telefon na off in se prepustim rokam izkušenih terapevtk. Moj obraz najbolj uživa, ko mu privoščim Hydrafacial diamantni piling, pred poletjem pa si obvezno noge polepšam s tretmajem Vela Shape. Celulit v boju z Vela Shapeom definitivno zgubi in letošnja novoletna zaobljuba je: večkrat na Hydrafacial in Velashape.

Nuška Drašček

V Estetiki Med-Art svoje stranke izjemno razvajajo, tako s številnimi tretmaji kot s svojim odnosom in prijaznostjo. Sama se pri njih vedno spočijem, in glede na to, da je večina mojih tretmajev povezanih z razvajanjem in hranjenjem kože, pridem iz njihovega salona kot iz škatlice! Še posebej mi je pa všeč, ker imajo ne samo krasen strokoven kolektiv, ki svetuje pri vseh mogočih težavah, ampak tudi veliko število neinvazivnih, torej neoperativnih posegov.

Manca Špik

V Estetiki Med-Art se počutim kot doma! Ko vstopim v njihove lepo urejene prostore, začutim pozitivno energijo in toplino. Vedno me pričaka strokovno in prijazno osebje, ki mi daje občutek, da jim lahko popolnoma zaupam in vsakič se z velikim veseljem prepustim njihovim rokam. Izjemno sem navdušena nad fotopomlajevanjem z laserjem, ki v moji koži spodbuja nastajanje kolagena. Moja koža je v odlični formi, pomlajena in moj obraz ponovno žari! K njim se z veseljem vračam, saj se počutim kot prerojena, moja koža pa mi je zelo hvaležna!

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet