O Estetiki Medart

Estetika Medart smo skupina strokovnjakov, ki si delimo vizijo storitev najvišje kakovosti, profesionalnosti in uvajanja svetovnih trendov v lokalno okolje. Žene nas želja po nenehnem izobraževanju, spremljanju novosti, ter uporabi tega znanja za izboljšanje življenj vseh tistih, ki jih videz ovira v vsakdanjih situacijah, se radi dobro počutijo v svoji koži in verjamejo v razvoj znanosti in tehnologije, ki nam dejansko lahko izboljša življenje.

V medicinskem centru Estetika Medart vam svetujemo specialisti plastične in estetske kirurgije. Skrbno se poglobimo v vse vaše težave in vam pomagamo sprejeti pravo odločitev, s katero boste premagali morebitne omejitve.

Naši strokovovnjaki

Estetika Medart smo skupina strokovnjakov, ki si delimo vizijo storitev najvišje kakovosti, profesionalnosti in uvajanja svetovnih trendov v lokalno okolje. Žene nas želja po nenehnem izobraževanju, spremljanju novosti, ter uporabi tega znanja za izboljšanje življenj vseh tistih, ki jih videz ovira v vsakdanjih situacijah, se radi dobro počutijo v svoji koži in verjamejo v razvoj znanosti in tehnologije.

ERNEST NOVAK, DR. MED

Estetski medicini in kirurgiji je predan že več kot 20 let, redno pa se udeležuje slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine, da svojim pacientom zagotovi najbolj varne in učinkovite metode, tehnike.

ALEKSANDRA BERGANT SUHODOLČAN DR. MED.

Asist. Aleksandra Bergant Suhodolčan, dr. med., je leta 2006 diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in se nato zaposlila na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana (UKC Ljubljana). Od leta 2008 je zaposlena na Dermatovenerološki kliniki UKC Ljubljana, kjer je tudi opravljala specializacijo iz dermatovenerologije. Specialistični izpit iz
dermatovenerologije je leta 2014 opravila s pohvalo.

DOC. DR. KRISTINA DRUSANY STARIČ, DR. MED.

Asist. dr.Kristina Drusany Starič, dr.med. je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani leta 2002 in se nato zaposlila na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Od leta 2005 je zaposlena na Ginekološki kliniki UKC Ljubljana, kjer je tudi opravila specializacijo iz ginekologije in porodništva. Bila je predsednica združenja specializantov
ginekologije in porodništva Slovenije.

Zagotavljamo vam

icon-strokovnost

Strokovnost

Estetika Medart smo skupina strokovnjakov, ki si delimo vizijo storitev najvišje kakovosti, profesionalnosti in uvajanja svetovnih trendov v lokalno okolje.

icon-strokovnost

Podporo

Z namenom olajšanja skrbi strank, vam nudimo 100% podporo strokovnjakov tako pred kot po posameznemu posegu.

Naše stranke

 • Izjemno sem zadovoljna s strokovnim, a hkrati prijaznim in toplim osebjem Estetike Med-art, ki zna prisluhniti in poskrbeti, da se vedno znova od tam odpravim kot prerojena. Pogosto me namreč mnogi sprašujejo, kje je skrivnost mojega videza, a skrivnosti pravzaprav ni. Za odlično počutje in videz sem hvaležna dr. Nini Suvorov, ki mi z mezoterapijo pomaga do sijoče kože, strokovne terapevtke pa mi s Hydrafacial diamantnim pilingom neinvazivno osvežijo in zgladijo kožo, neverjeten učinek, ki traja nekaj mesecev, pa ima tudi tretma Pelleve, nekirurški lifting, s katerim moja koža res postane napeta in sijoča. Metod za nego kože in telesa pri Estetiki Med-art ne manjka. Nedvomno pa se k njim rada vračam, saj poleg moje kože negujejo tudi moje srce in dušo. In če se malce poigram z naslovom moje najnovejše pesmi, za katero menim, da je ena lepših v moji karieri, zame bo Estetika Med-art vedno prva.

  Helena Blagne
 • V Estetiko Med-Art sem zašla po priporočilu prijateljice. Pri prvem obisku sem doživela prijetno presenečenje, saj nisem pričakovala pregleda in nasvetov dermatologa, predvsem pa ne toliko različnih možnost za odpravljanje vseh vrst kožnih težav in težavic. Prišli sva skupaj z Zalo, vsaka s svojimi željami in obe sva se znašli pred strojem in strokovnjakinjo za hidrafacial tretma.

  Tanja Ribič
 • V Estetiki Medart se počutim kot doma! Ko vstopim v njihove lepo urejene prostore, začutim pozitivno energijo in toplino. Vedno me pričaka strokovno in prijazno osebje, ki mi daje občutek, da jim lahko popolnoma zaupam in vsakič se z velikim veseljem prepustim njihovim rokam. Izjemno sem navdušena nad fotopomlajevanjem z laserjem, ki v moji koži spodbuja nastajanje kolagena. Moja koža je v odlični formi, pomlajena in moj obraz ponovno žari! K njim se z veseljem vračam, saj se počutim kot prerojena, moja koža pa mi je zelo hvaležna!

  Manca Špik
 • Že dlje časa sem redna in zadovoljna stranka Estetike Medart. Vesela sem, da ponujajo toliko tretmajev na enem mestu in da me vedno sprejme prijazno osebje, ki zna tudi strokovno svetovati. Tako, kot da bi obiskala dobro prijateljico.

  Rebeka Dremelj
 • V Estetiki Medart se mi čas ustavi. To so trenutki, ko dam telefon na off in se prepustim rokam naše Jasne. Moj obraz najbolj uživa, ko mu privoščim Hydrafacial diamantni piling, pred poletjem pa si obvezno noge polepšam s tretmajem Vela Shape. Celulit v boju z Vela Shapeom definitivno zgubi in letošnja novoletna zaobljuba je: večkrat na Hydeafacial in Vellashape.

  Špela Grošelj
 • V Estetiki Medart svoje stranke izjemno razvajajo, tako s številnimi tretmaji kot s svojim odnosom in prijaznostjo. Sama se pri njih vedno spočijem, in glede na to, da je večina mojih tretmajev povezanih z razvajanjem in hranjenjem kože, pridem iz njihovega salona kot iz škatlice! Še posebej mi je pa všeč, ker imajo ne samo krasen strokoven kolektiv, ki svetuje pri vseh mogočih težavah, ampak tudi veliko število neinvazivnih, torej neoperativnih posegov.

  Nuška Drašček

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na posvet