Posebna ponudba za dan žena

Do 15% popusta na vse storitve

V Estetiki Med-Art smo za 8. marec pripravili nekaj posebnega za vse predstavnice nežnejšega spola – sploh tiste, ki si želite na ta dan poskrbeti zase in hkrati obdariti še eno posebno žensko v vašem življenju.

Vsem, ki med 6. in 10. marcem oddate prijavo za katerokoli od naših storitev (ali več njih) podarimo 10% popusta.

V primeru, da se odločite s sabo pripeljati prijateljico, mamo, taščo, sestro ali katerokoli drugo vam ljubo žensko, ki najde storitev zase, vama podarimo kar 15% popusta na skupni znesek.

Izbirate lahko med različnimi neinvazivnimi tehnikami pomlajevanja, laserskim odstranjevanjem dlačic, oblikovanjem ustnic, biorevitalizacijo kože, oblikovanjem in učvrščevanjem telesa, odpravo potenja in celo intravenoznimi terapijami za podporo imunskemu sistemu.

Ne glede na to kaj izberete pa vas v naši estetiki čakajo najnovejše in največkrat nagrajene terapije in postopki ter izkušeni strokovnjaki, ki se vam bodo popolnoma posvetili, vam svetovali in vam pomagali priti do vaših lepotnih ciljev.

Posebna ponudba velja le do petka, 10.3.2023.

Prijazna opomba: Ker ravno v tem času vsako leto beležimo povečano število obiskov zaradi priprav na poletje vam toplo svetujemo, da čim prej oddate svojo prijavo in rezervacijo termina.

Da bi izkoristili popust ne potrebujete nobenega bona, kode ali kupona – s klikom na spodnji gumb preprosto izpolnite kratek prijavni obrazec, mi pa se vam bomo v kratkem oglasili preko telefona, da določimo podrobnosti in termin za vaš lepotni dan.