Estetika Med-Art praznuje 10. obletnico delovanja!

Pred desetimi leti, ko je bila naša dejavnost še ‘v povojih’ je bila sprejeta pogumna odločitev… ustanovljena je bila Estetika Med-Art.

Že 10 let za vas raziskujemo najnovejše svetovne trende s področja estetske medicine in jih kot prvi v Sloveniji ponudimo vam, našim zvestim strankam.

Ponosni smo, da smo bili pionirji s področja izvajanja neinvazivnih tehnik pomlajevanja. Svojo dejavnost smo razširili tudi na področje dermatologije, estetske ginekologije, kirurgije v lokalni anesteziji. Smo klinika z najdaljšo tradicijo izvajanja laserskega odstranjevanja dlak, prva in edina klinika v Sloveniji, ki je zaupala edinstveni tehnologiji za oblikovanje telesa – CoolSculpting ter začela z izvajanjem nekirurških liftingov s pomočjo visokoenergijskih naprav – InMode, Ultherapy.

Z vsemi presežki pa se lahko pohvalimo zaradi vas, strank in pacientov ter najboljše ekipe strokovnih sodelavcev in osebja. Brez vas ne bi mogli biti najboljši in za vse vas bomo še naprej stremeli biti najboljši.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, za vsa vprašanja, izzive in izražene želje, ki so nas spodbujale in motivirale, da smo neprestano skrbeli za napredek in razvoj.

In veselimo se, da bomo to nadaljevali tudi v prihodnje. Skupaj z vami se oziramo proti novemu desetletju, kjer bomo še naprej skrbeli za dvig kvalitete vašega življenja.

Vsem, ki nas boste obiskali v mesecu januarju 2022 bomo podarili kupon za 10% popust, ki ga lahko unovčite ob vašem naslednjem obisku naše klinike.