miraDry® – prazniki brez potenja

miraDry® – prazniki brez potenja

Si tudi vi želite na novoletni zabavi končno zaplesati brez mokrih madežov in neprijetnega vonja pod pazduhami?

To lahko dosežete že z enim samim miraDry® posegom, ki ga lahko opravite še pred novim letom. Rezultati, ki so vidni takoj in trajajo za vedno.

VEČ O TRETMAJU

miraDry® je edinstven nekirurški postopek za trajno zmanjšanje potenja pod pazduhami. Je edini postopek oziroma tehnologija, potrjena s strani ameriške FDA (ameriška agencija za hrano in zdravila), s katero varno, hitro in učinkovito odstranimo neprijetno prekomerno potenje in posledično neprijeten vonj, pa tudi dlačice (metoda deluje globoko v podkožju, kjer se poleg znojnic nahajajo tudi dlačni mešički).

Prednosti miraDry® terapije so:

✔️ TRAJNOST (z enim samim posegom, se težav, ki jih povzročata prekomerno potenje in neprijeten vonj znebite za vedno),

✔️ VARNOST (postopek je popolnoma varen in neškodljiv za telo, termoregulacijska funkcija, ki jo opravlja potenje, ni ogrožena),

✔️ NEINVAZIVNOST (terapija ne poškoduje okoliških tkiv, saj nadzorovano deluje le na del podkožja, kjer se nahajajo znojnice).

Z že 1 samim miraDry® posegom se v povprečju potenje zmanjša za 82% in neprijeten vonj za 89%!

Naj vas prekomerno potenje ne ovira pri vašem vsakdanjem poslovnem in družabnem življenju ter športnih aktivnostih. Rezervirajte si svoj BREZPLAČEN POSVET in v novo leto zaplešite brez mokrih madežov pod pazduhami.

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Naročite se na brezplačen posvet