Podarite nekaj, kar bi z veseljem prejeli tudi sami – podarite SAMOZAVEST, SVEŽINO in SPROŠČENOST!

Darilni Bon EM

Podarite nekaj, kar bi z veseljem prejeli tudi sami – podarite SAMOZAVEST, SVEŽINO in SPROŠČENOST!

V Estetiki Med-Art so vam na voljo najnovejše in na svetu največkrat nagrajene terapije in postopki, med katerimi boste zagotovo našli idealno darilo za vaše najbližje… ali pa boste za motivacijo za vstop v novo leto obdarili sebe.

Izbirate lahko med različnimi neinvazivnimi tehnikami pomlajevanja, biorevitalizacijo kože, oblikovanjem ustnic, laserskim odstranjevanjem dlak, oblikovanjem in učvrščevanjem telesa, odpravo potenja ter intravenoznimi terapijami za podporo imunskemu sistemu … možnosti je veliko. V kolikor ne veste, kaj bi podarili, se lahko odločite tudi za vrednostni darilni bon in izbor terapije/posega prepustite obdarovani osebi ter našemu strokovnemu osebju, ki bo pri izboru z veseljem pomagalo.

Darilni bon lahko vplačate in koristite za vse posege in terapije iz naše ponudbe, prav tako pa nima omejenega roka trajanja in ga lahko izkoristite kadarkoli. Bon bomo na vašo željo personalizirali ter vam ga v elektronski ali tiskani verziji pravočasno posredovali na želeni naslov.

Bon lahko vplačate in osebno prevzamete v Estetiki Med-Art (Cesta 27. aprila 26, Rožna dolina), z naročite preko elektronske pošte na info@estetika-medart.si ali pa naročilo opravite s telefonskim klicem na +386 40 186 330.

Naj bo že letošnji december, predvsem pa celo prihodnje leto, polno lepih trenutkov in dobrega počutja.