Božični poljub – oblikovanje ustnic po akcijski ceni

Božični poljub

Božični poljub – oblikovanje ustnic po akcijski ceni

Naj bo tokratni božični poljub še bolj vroč in naj vas čudovite, sočne ter polne ustnice pospremijo tudi v novo leto. Z našo novo akcijsko ponudbo oblikovanja ustnic bodo kar klicale po zapeljivih poljubih:

0,3 ml: 180 €

0,4 ml: 190 €

0,5 ml: 200 €

0,7 ml: 260 €

1,0 ml: 290 €

Akcijska cena velja vse do konca meseca decembra 2021.

Z uporabo polnil hialuronske kisline vašim ustnicam na naraven, učinkovit in varen način povrnemo volumen, elastičnost in mladosten videz. Količina potrebnega polnila je odvisna od obstoječe oblike in velikosti vaših ustnic ter rezultata, ki si ga želite doseči in jo pred aplikacijo predlaga zdravnik.

V Estetiki Med-Art uporabljamo polnila svetovno priznanih znamk: Restylane, Teosyal, Belotero, Juvederm, ki so se izkazala kot izredno varna in učinkovita.

V kolikor ste poseg planirali opraviti kasneje, lahko prav tako vse do konca meseca decembra kupite bon, ki ga za oblikovanje/polnjenje ustnic lahko izkoristite kadarkoli kasneje, saj bon nima roka trajanja.

Bon lahko vplačate in osebno prevzamete v Estetiki Med-Art na naši novi lokaciji v Rožni dolini (cesta 27. aprila 26, Ljubljana), z naročilom preko elektronske pošte na info@estetika-medart.si ali pa naročilo opravite s telefonskim klicem na 040 186 330.

Na podlagi plačanega predračuna vam bon posredujemo po elektronski ali navadni pošti.

Namig: Bon je lahko tudi lepo darila zase ali vam najdražje.