21. aprila ponovno odpiramo vrata!

21. aprila ponovno odpiramo vrata!

Na podlagi Odloka o dopolnitvi Odloka o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, ki je bil objavljen v Uradnem listu št 49/2020 in je začel veljati 11. aprila 2020 ter določa, da izvajalci zdravstvene dejavnosti izvedejo zdravstvene storitve za paciente, pri katerih bi opustitev ali preložitev izvedbe zdravstvene storitve vodila v poslabšanje zdravstvenega stanja pacienta. Zdravstvena obravnava se na ta način zagotovi le pacientom, ki imajo negativno epidemiološko anamnezo in nimajo prisotnih znakov okužbe dihal. Podrobnejša navodila za sprejem in obravnavo teh pacientov pri izvajalcih zdravstvene dejavnosti določi minister, pristojen za zdravje, in jih objavi na spletni strani ministrstva, pristojnega za zdravje.

Vlada Republike Slovenije je dovolila izvajanje nenujnih zdravstvenih storitev, zato bo naša klinika od 21. aprila 2020 ponovno odprta.

Na pregledu/posegu se lahko oglasite pod pogoji, da:

  • nimate simptomov respiratornega infekta (povišana temperatura, kašelj, bolečine v grlu, žrelu, nahodni znaki, bolečine v mišicah)

IN

  • niste imeli kontaktov s COVID-19 okuženim/potencialno okuženim bolnikom (oboleli svojci, sostanovalci).

Za kakršnakoli pojasnila smo vam z vesejem na voljo preko elektronske pošte info@estetika-medart.si ter telefona 040 186 330.

Dodatne porabne informacije o koronavirusu najdete na spletnih straneh NIJZ , Vlade Republike Slovenije ter Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni.