NOVO V ESTETIKI MEDART: VELASHAPE III

tanja ribic

NOVO V ESTETIKI MEDART: VELASHAPE III

V Estetiki Medart lahko odslej boj celulitu napoveste tudi z napravo VelaShape III!

In v čem se VelaShape III razlikuje od predhodnih naprav?
VelaShape III je naprednejša in bolj učinkovita tehnologija, kar se odraža v moči radiofrekvenčne energije, potrebnih je manj ponovitev tretmajev. Klinična testiranja kažejo na zmanjšane obsega tretiranih področij v razponu od 1 do več kot 7 cm!


Izbirate lahko med dvema načinoma terapije – opravite lahko eno daljšo terapijo ali tri krajše. 
Izboljšanje tretiranega področja je vidno že po prvem tretmaju, pri čemer je površina kože obdelanih površin bolj gladka in čvrstejša, zmanjšanje celulita pa najbolj očitno po 6 do 8 tednih. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da nadaljujete z rednimi vzdrževalnimi tretmaji, sprememba kakovosti kože in zmanjšanje obsega pa bo trajalo dlje, v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo.

VelaShape tretma je neinvazivno oblikovanje telesa, pri čemer se zmanjša celulit in preoblikuje površina okoli trebuha, bokov, stegen, nadlahti in vratu. Naprava, s katero delujemo na telo, združuje štiri različne tehnologije – infrardečo svetlobo, bipolarno radiofrekvenco, impulzni vakuum in masažne valjčke. Takšna kombinacija izboljša teksturo kože in zmanjša obseg tretiranega področja. Sočasno delovanje vseh štirih energih povzroči globoko segrevanje veznega tkiva, kar stimulira nastajanje kolagena.