ULTHERAPY® – NOVO V ESTETIKI MEDART!

Nekirurški lifting obraza, vratu in glajenje gub dekolteja

S ponosom vas obveščamo o novosti v Estetiki Medart, kjer smo pričeli z izvajanjem Ultherapy® nekirurškega liftinga z mikrofokusiranim ultrazvokom.

V preteklosti je k izboljšanju videza pripomogel le kirurški poseg, danes pa najnovejša tehnologija in znanje omogočata nekirurški lifting – Ultherapy®, neinvazivno terapijo z napravo Ulthera, ki zmanjšuje znake staranja in posledice delovanja težnosti na kožo obraza in vratu. Z 30 do 60 minut dolgo terapijo ponovno obnovite elastičnost kože in vezivnega tkiva, z naravnim procesom regeneracije kože.

Utherapy® je na voljo le v dveh centrih v Sloveniji, eden izmed teh je Estetika Medart, kjer vam nudimo le najboljše znanje in najnovejše aparature!

ULTHERAPY® – NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA IN VRATU TER GLAJENJE GUB DEKOLTEJA
IZJEMNI REZULTATI LE Z 1 TERAPIJO IN BREZ OKREVANJA!

Neinvaziven, mikrofokusiran ultrazvok z vizualizacijo, pri  katerem z isto sondo hkrati delujemo na kožo in podkožno strukturo. Ultherapy® z napravo Ulthera je neinvazivna metoda za nekirurški lifting obraza, vratu in glajenje gub dekolteja, potrjena s strani ameriške agencije FDA!

Ultherapy® – nekirurški lifting z mikrofokusiranim ultrazvokom

Dejstvo je, da s staranjem naša koža izgublja prožnost, njena struktura se rahlja in povzroča spremembo oblike celotnega obraza ter nabiranje tkiva na spodnjem delu obraza in podbradku, gube na vratu, itd. Ultherapy® za pomlajevanje kože uporablja napredno tehnologijo mikrofokusiranega ultrazvoka (MFU), kjer hkrati z isto sondo vizualiziramo območje delovanja nastavka v koži in podkožnih strukturah. Z Ultherapy® torej delujemo globoko pod površino kože, tudi na podkožne strukture, kar je bilo do sedaj možno le s kirurškim liftingom.

Kako deluje Ultherapy®?

Ultherapy uporablja ultrazvočne nastavke, bodisi 4,5 mm, 3 mm ali 1,5 mm globoko. Vsi nastavki na različnih globinah fokusirano segrejejo majhen volumen kože, kar povzroči spremembe proteinov, krčenje kolagena in spodbudi novotvorbo kolagena. Najgloblje (4,5 mm) delujoč nastavek deluje na aponevrozo, ki se skrči in povzroči učinke liftinga čela, lic, podbradka ali vratu.
Drugi nastavek (3 mm pod površino kože) zmanjša maščobno tkivo, ki se nahaja na spodnjem delu lic in podbradku.
Najbolj plitvo delujoč nastavek (1,5 mm) deluje na globlji del kože – usnjico, kar vpliva na glajenje drobnih gub na zgornji ustnici, v okolici oči, lic, čela.

UČINEK:

Že z eno terapijo se sproži proces obnavljanja tonusa kože, glajenja gub in učinek po postopku z Ultherapy® je viden predvsem kot lifting ter učvrstitev ohlapne kože. Prvi učinek je viden takoj po posegu, končni učinek pa se izrazi v treh mesecih – obdobje, ki je potrebno za novo tvorbo kolagena in zmanjšanje volumna maščobnega tkiva.