LJUBEZEN JE V ZRAKU….

LJUBEZEN JE V ZRAKU….

V Estetiki Medart radi širimo ljubezen in vas osrečujemo. Zato smo se odločili, da bo Valentinovo oziroma Sveti Valentin pri nas letos gostoval kar 11 dni. V času med 12. in 22. februarjem 2018 vas bomo tako pocrkljali s prav posebno  valentinovo ceno za oblikovanje ali povečanje ustnic s polnili hialuronske kisline.

VALENTINOVE CENA ZA OBLIKOVANJE
ALI POVEČANJE USTNIC S POLNILI HIALURONSKE KISLINE:

2 ml= 410 Eur
1 ml= 290 Eur
0,5 ml= 200 Eur

Trajanje posega: Cca 15 minut.
Okrevanje: Obravnavano področje po postopku malenkost hladite.
Obseg polnila: Običajno zadostuje 1 ml polnila.

Dermalna polnila oz. polnila s hialuronom za naraven videz ustnic: 

Z leti ustnice izgubljajo volumen in mladostnost, ker je v naši koži vedno manj hialurona, naravno prisotne snovi v našem telesu. Z uporabo polnil hialuronske kisline, vašim ustnicam na naraven, učinkovit in varen način povrnemo volumen, elastičnost ter mladosten videz.
Polnila hialuronske kisline so najbolj moderna in najpogosteje uporabljena polnila, predvsem pa najbolj varna polnila, ki zagotavljajo najboljše možne učinke.

Brez strahu pred nenaravnimi ali prevelikimi ustnicami v Estetiki Medart !

Injekcije hialurona lahko opravlja le ustrezno usposobljen zdravnik z licenco za delo v Sloveniji, in to le v ambulanti z ustreznimi dovoljenji in opremo. Dejstvo je, da so estetski popravki v rokah ustreznih strokovnjakov najboljši – nič pretirani, naravni, skoraj neopazni. Strokovnjaki Estetike Medart vam svetujemo in pomagamo pri odločitvi, zato je strah povsem odveč.