December. Čas najlepših želja!

December. Čas najlepših želja!

Konec leta je čas praznovanj, obdarovanj in čas, ko svojim najbližjim zaželimo, da se jim izpolnijo vse želje. Kaj pa vi? Običajno je namreč tako, da mislimo na druge, a pozabimo nase. Dobro poznan pregovor pravi: »osebno zadovoljstvo je ključ do sreče« in še kako drži. Zakaj ne bi tokrat sami sebi izpolnili dolgoletno željo? Podarite si lepše, izrazitejše in bolj skladne ustnice, da bo vaš letošnji poljub za Silvestrovo še lepši!J

DECEMBER – MESEC USTNIC – – ––
OBLIKOVANJE ALI POVEČANJE USTNIC S POLNILI HIALURONSKE KISLINE:

– 0,5 ml= 180 Eur

– 1 ml= 270 Eur

– 2 ml= 390 Eur

 

Trajanje posega: Cca 15 minut.

Okrevanje: Obravnavano področje po postopku malenkost hladite.

Obseg polnila: Običajno zadostuje 1 ml polnila, lahko pa za prvič poskusite z 0,5 ml in se po dobrem tednu odločite za več, v kolikor vam bo premalo.

 

 

Dermalna polnila oz. polnila s hialuronom za naraven videz ustnic

 

Ustnice so tisti del obraza, ki pritegne izjemno pozornost in z leti se tanjšajo, ker je v njih vedno manj hialurona. Z uporabo polnil hialuronske kisline, vašim ustnicam na naraven, učinkovit in varen način povrnemo volumen, elastičnost ter mladosten videz. Hiter in izjemno učinkovit poseg za bolj sveže, skladne, privlačne in predvsem naravne ustnice za neverjetno zadovoljstvo in samozavest, da zasijete še močneje.

 

Hitro rezervirajte vaš decembrski termin, da vaša rdeča šminka zablesti kot še nikoli!

Prijavite se na posvet na info@estetika-medart.si

ali ( na +386 40 186 330

in z veseljem vam bomo pomagali pri odločitvi!

 

ABC OBLIKOVANJA ALI POVEČANJA USTNIC S POLNILI HIALURONSKE KISLINE

 

Zakaj se odločiti za povečanje ustnic s polnili hialuronske kisline?

Zato, ker lahko s hitrim in varnim posegom ter uporabo polnil hialuronske kisline, na naraven in učinkovit način vašim ustnicam povrnemo mladost, volumen, svežino in privlačnost.

 

Kaj sploh so polnila hialuronske kisline?

Hialuronska kislina je naravno prisotna snov v našem telesu, z leti pa jo je v naši koži vedno manj. Polnila hialuronske kisline so najbolj moderna in najpogosteje uporabljena polnila, predvsem pa najbolj varna polnila, ki zagotavljajo najboljše možne učinke.

 

Ali je oblikovanje/povečanje ustnic s polnili hialuronske kisline varen poseg?

Poseg oblikovanja oz. povečanja ustnic s polnili hialuronske kisline je danes eden najbolj pogostih estetskih posegov, ravno zaradi varnosti in učinkovitosti ter časovne specifike (traja le cca 15 minut). Resnično gre za varen in učinkovit poseg, strokovnost izvedbe ekipe Estetike Medart pa zagotavlja vrhunske rezultate.

 

Zakaj oblikovati/povečati ustnice s pomočjo polnil hialuronske kisline?

  • ZATO, ker je hialuronska kislina sicer naravno prisotna v našem telesu, z leti pa jo je v naši koži vedno manj in jo je potrebno dodajati telesu.
  • ZATO, ker so polnila hialuronske kisline najbolj moderna in najpogosteje uporabljena polnila, predvsem pa najbolj varna polnila, ki zagotavljajo najboljše možne učinke.
  • ZATO, ker je lastnost polnil hialuronske kisline, da morajo biti ravno prav gosta, da ustvarijo učinek in lepo zgladijo gubico, hkrati pa ne pregosta, saj bi v tem primeru na ustnici namesto gubic lahko nastali hribčki.
  • ZATO, ker postopek traja le nekaj minut, zagotavlja pa vrhunske rezultate.

 

Kako vem, koliko polnila je potrebnega za rezultat, ki si ga želim?

Običajno zadostuje 1 polnilo (1 ml), lahko pa za prvič poskusite z 0,5 ml polnila in se po cca enem tednu odločite za več v kolikor vam bo premalo. Vsekakor vam strokovnjaki Estetike Medart na posvetu prisluhnemo in strokovno svetujemo za optimalne rezultate.

 

Katera polnila hialuronske kisline uporabljamo v Estetiki Medart?

V Estetiki Medart uporabljamo polnila iz hialuronske kisline priznanih znamk Teosyal, Juvederm in Restylane, ki so se skozi dolgoletne izkušnje izkazali kot izredno varna in učinkovita. Naša dr. Nina Suvorov pa je tudi inštruktorica v Sloveniji za polnila hialuronske kisline, kar pomeni, da ste pri nas res v strokovnih rokah.

 

Brez strahu pred nenaravnimi ali prevelikimi ustnicami v Estetiki Medart:

Estetski popravki so v rokah pravih strokovnjakov najboljši – nič pretirani, naravni, skoraj neopazni. Injekcije hialurona lahko opravlja LE ustrezno usposobljen zdravnik z licenco za delo v Sloveniji, in to le v ambulanti z ustreznimi dovoljenji in opremo. Poseg oblikovanja/povečanja ustnic z uporabo polnila hialuronske kisline s precizno strokovnostjo tehnike injiciranja smo v Estetiki Medart skozi leta usposabljanj in izvedenih postopkov izpopolnili do vrhunskosti.