CoolSculpting™ za zmanjšanje trdovratnih maščobnih oblog

CoolSculpting™ za zmanjšanje trdovratnih maščobnih oblog

CoolSculpting je inovativna tehnologija na področju neinvazivnih postopkov za zmanjševanje maščobnih oblog, ki so odporne na dieto in telovadbo. V manj kot eni uri začnete izgubljati maščobo brez kirurških posegov in igel, posebnega okrevanja ni, rezultati pa so dolgoročni.

Trdovratne maščobne obloge na trebuhu, bokih, stegnih, hrbtu in pod brado so ponavadi odporne na običajne metode hujšanja in se jih s prilagojeno prehrano ali telesno aktivnostjo ne moremo znebiti. CoolSculpting je nova metoda, s katero lahko vse vidne dele telesa preoblikujemo povsem varno, nežno in učinkovito, deluje pa ciljano zgolj na maščobne celice, brez poškodb kože.

Na kakšen način zmanjšamo maščobne obloge s postopkom CoolSculpting?
 
CoolSculpting zamrzne maščobne celice, rezultat pa je vitkejša linija in bolj napeta koža. Med postopkom počivate v udobnem položaju, področje, na katerem odstranjujemo maščobne obloge, pa postavimo med dve hladilni plošči. S patentirano tehnologijo, imenovano Cryolipolysis®, nato varno in učinkovito delujemo na maščobne celice, ne da bi poškodovali kožo ali drugo tkivo.
Zamrznitev sproži uničenje maščobnih celic, ki jih telo nato na povsem naraven način in trajno odstrani. Koža in preostala maščoba se prilagodita zmanjšanju volumna, kar izboljša telesno definicijo na področju izvajanja postopka. Večina tretmajev zmanjša maščobo za najmanj 20 %.

Kdaj bodo vidni učinki postopka CoolSculpting?

Po zamrznitvi maščobnih celic telo potrebuje nekaj časa, da postopno odstrani tiste, ki smo jih uničili z zamrznitvijo. Prve učinke bomo opazili po približno 3 tednih, končni rezultat pa je običajno viden po 1 do 3 mesecih. Če bo za vaš cilj treba postopek večkrat ponoviti, vas bodo naši strokovnjaki na to vnaprej opozorili in skupaj boste pripravili načrt.
Coolsculpting je neinvaziven, varen, učinkovit postopek z dolgoročnimi rezultati. Nekaj primerov si lahko ogledate spodaj.

Ali CoolSculpting boli?

Na mesto, kjer se izvaja postopek, nanesemo poseben gel, ki ublaži nelagodje. Vakuum, ki ga ustvarja aplikator, lahko sprva občutite kot vlečenje ali blago ščipanje. Nato izvedemo ohladitev, ki traja približno 10 minut, potem pa področje izvajanja postane odrevenelo in ga ne čutite. Mnoge stranke med postopkom berejo, pregledujejo e-pošto ali celo zadremajo. Večina se neposredno po postopku vrne k vsakodnevnim aktivnostim.

Kaj pa, če se spet zredim?

Pozitivni učinki postopka CoolSculpting in zadovoljstvo s svojim videzom so običajno spodbuda za še boljšo skrb za svoje telo. Če se zgodi, da ponovno pridobite več teže, se bo le-ta bolj enakomerno razporedila po vsem telesu in ne le na področju izvajanja postopka.