Injekcijska lipoliza – odprava maščobnih celic

Kako se pripraviti na bikini?

Poletni čas se nezadržno približuje in prav kmalu bomo oblekli kopalke in razgalili kožo, da nas poboža vroče poletno sonce. Če bi se pred tem radi znebili trdovratnih maščobnih blazinic, vam ponujamo uspešno terapijo z merljivimi rezultati še pred poletjem.

Injekcijska lipoliza
Injekcijska lipoliza je poseben postopek, ki vam omogoča, da se sami odločite, katere maščobne obloge naj se poslovijo. Z drugimi besedami – ta tretma vam pomaga znebiti se maščobnih oblog, ki so odporne tako na dieto kot na telovadbo. In to ne le začasno, pač pa za vedno!

injekcijska-lipoliza

Foto: pred in 8 tednov po injekcijski lipolizi, brez hujšanja

Terapijo izvaja le za to ustrezno usposobljen zdravnik, ki, z uporabo pravilne tehnike injiciranja, pod kožo aplicira encim, ki topi maščobe. Injekcijska lipoliza je nekirurška metoda odstranjevanja manjših, jasno omejenih področij trdovratnih maščobnih oblog, po tretmaju ne potrebujete posebnega okrevanja in se lahko takoj vrnete na delo.

Katera področja lahko zdravimo z injekcijsko lipolizo?

Zdravimo lahko lipome in manjša področja maščobnih oblog tako pri ženskah kot pri moških in sicer so običajna področja terapije: podbradek, viseča lica, nadlakt in pazduhe, hrbet, trebuh, ledja, stegna, kolena…

Kako poteka lipoliza?

Pred terapijo se z zdravnikom pogovorite o svojih željah in pričakovanjih ter predvidenem uspehu.  Prvo terapijo lahko opravite že ob prvem obisku. V tretirano področje se z več manjšimi vbodi vbrizga encim, ki topi maščobo. Večina pacientov postopek opiše kot nekoliko neprijeten, ne pa izrazito boleč. V nekaj minutah tretirano področje postane pordelo, nekoliko oteklo in skeleče ali srbeče. Rdečina izzveni v nekaj dneh, oteklina pa v tednu ali dveh. Na področjih raztopljenih maščobnih oblog se lahko še nekaj tednov tipajo zatrdline, ki se postopoma resorbirajo. Praviloma so za vsako področje potrebne 1-4 terapije vsakih 8 tednov, da uspešno dosežemo zastavljeni cilj.

Ali se z lipolizo trajno odstrani maščoba?

Kolikor je do sedaj znanega, se raztopljene maščobne celice ne obnovijo. To pomeni, da maščobne obloge z injekcijsko lipolizo trajno odpravimo. Če se po posegu ne zredimo, bi moral tudi uspeh lipolize ostati stalen.

injekcijska-lipoliza-podbradek

Cena: 200-450 EUR za eno terapijo, odvisno od področja
Posvet pred terapijo: 50 EUR, se odračuna od terapije
Novo! Za vas smo pripravili možnost plačila na 12 obrokov.

Če se tudi vi srečujete s trdovratnimi maščobnimi oblogami od katerih bi se radi za vedno poslovili še pred poletjem, ne oklevajte in pokličite 040 186 330. Povabili vas bomo na posvet v Estetiko Medartis, rezervirali termin za vas in vam predstavili tudi ostale tretmaje po katerih se boste počutili bolj mladostno, samozavestno in sijoče.